Aan de slag in de werkplaats

Aan de slag in de werkplaats

Groepen van vijf tot twintig personen kunnen terecht bij Nina’s Do It Yourself. Ideaal voor een vriendinnendag, babyshowervrijgezellenfeest , teamuitje of een gezellig uitje als moeder met je kinderen. Je bepaalt je budget en kiest daarbinnen een twee weken vooraf welke items jullie willen gaan maken.

Kleiner gezelschap? Kijk dan snel bij Open Werkplaats.

Handlettering

We gaan aan de slag met een werkmap, daarin leer je de basis.

Alles wat je nodig hebt om met deze verslavende hobby te beginnen!

Je werkmap gaat mee naar huis zodat je thuis verder kan oefenen, Ook maak je verschillende items die je mee naar huis neemt.

Wandbord L

In één oogopslag zie je wie wat te doen heeft deze week, of gebruik hem om al je mooie herinneringen aan te hangen. Een eyecatcher in je hal, keuken, woonkamer of misschien wel op kantoor?

Niet handig of creatief? Geen nood, Nina helpt om je eigen creativiteit te ontdekken! De werkplaats barst van de inspiratie en materialen om je wandbord helemaal naar eigen smaak te maken.

Garage

20160419_135602

Dat is echt tof spelen: met een zelfgebouwde garage voor alle autootjes die er zijn. Jij zet zelf in de werkplaats van Nina’s de garage in elkaar. Niet handig? Geen nood de garage is voorbereid en Nina helpt of kan het voor je doen.

Vervolgens geef je jouw garage de afwerking die jij wil. Ga je voor basic of ga je helemaal los? In de werkplaats is al het materiaal aanwezig om de garage helemaal naar je eigen smaak te maken.

Poppenbedje

Een mooi slaapplekje voor de liefste pop, dat ook nog eens mooi in je woonkamer staat. Jij zet zelf in de werkplaats van Nina’s het poppenbedje in elkaar, niet handig. Geen nood het poppenbedje is voorbereid en Nina helpt of kan het voor je doen.

Vervolgens geef je jouw poppenbedje de afwerking die jij wil. Ga je voor basic of ga je helemaal los? In de werkplaats zijn voldoende materialen aanwezig om jouw poppenbedje helemaal naar eigen smaak te maken.

Poppenhuis

Een kado voor het leven voor de liefste meisjes en jongetjes. Jij zet zelf in de werkplaats van Nina’s het poppenhuis in elkaar. Niet handig? Geen nood het poppenhuis is voorbereid en Nina helpt of kan het voor je doen.

Vervolgens geef je jouw poppenhuis de afwerking die jij wil. Ga je voor basic of ga helemaal je los? In de werkplaats is al het materiaal aanwezig om jouw poppenhuis helemaal naar eigen smaak te maken.

Wandbord M

Hang leuke foto’s, niet-vergeten-lijstjes en mooie herinneringen op je eigen gemaakte wandbord. Niet handig of creatief ? Geen nood Nina helpt om je eigen creativiteit te ontdekken!

In de werkplaats barst het van de inspiratie en materialen om je wandbord helemaal naar eigen smaak te maken!

Spijkerfiguur

Een spijkerfiguur is weer eens wat anders dan een poster of schilderij aan de muur.

In de werkplaats zijn een hoop figuren aanwezig om uit te kiezen, zodat iedereen een eigen spijkerfiguur kan maken.

Plank M

Maak je er een tekstbord van voor op de kinderkamer, een memobord of toch een planner?

De plank is voorbereid en je geeft jouw plank de afwerking die jij wil. Ga je voor basic of ga helemaal los? In de werkplaats zijn voldoende materialen aanwezig om jouw plank helemaal naar eigen smaak te maken.

Huisjes

Passend bij je interieur, helemaal naar jouw smaak te maken. Leuk om zo neer te zetten, maar ook geschikt te maken om  foto’s of andere herinneringen aan te bevestigen.

De houten huisjes zijn voorbereid dus je geeft jou houten huisjes de afwerking die jij wil. Ga je voor basic of ga je helemaal los? In de werkplaats zijn voldoende materialen aanwezig om jouw plank helemaal naar eigen smaak te maken.

Serveerplank m

Helemaal hip en handig! serveer je hapjes op deze serveerplank die je naar eigen smaak kan maken!

De serveerplank is voorbereid dus je geeft jou serveerplank de afwerking die jij wil. Je begint met de tekst en werkt het daarna af met een coating waardoor je de serveerplank ook echt kan gebruiken.

Servies

Twee basic borden en schaaltjes met jouw eigen decoratie erop. Jij gaat zelf in de werkplaats van Nina’s het servies opleuken en je neemt het met instructies mee naar huis om het af te bakken. Of heb jij nog een prima servies dat er wel wat leuker uit kan zien? Dit kun je ook bij Nina’s doen. Vraag naar de mogelijkheden.

In de werkplaats zijn voldoende materialen en voorbeelden aanwezig om het servies helemaal naar eigen smaak te maken.

Kapstok

Hoe leuk is deze kapstok voor op de kamer van je kindje? of in je eigen gang.

De afwerking heb je helemaal zelf in de hand, in de werkplaats zijn voldoende materialen aanwezig waar je uit kunt kiezen.

Plank XL

groeimeter

Je kunt er een fotoplank van maken, of een groeimeter voor je kleintje of stempel er een mooie tekst op.

De plank is voorbereid en jij maakt ervan wat je wil, in de stijl die bij je past. In de werkplaats vind je alles wat je nodig hebt om jouw wandbord helemaal naar eigen smaak te maken.

Plank L

plank l (1)

Stempel er lieve woordjes op voor boven het bedje van je kleintje, maak er een memobord van, of een handige sleutelplank voor naast de deur.

De plank is voorbereid. Jij kiest wat het wordt en geeft de plank de stijl die jij wil. Ga je voor basic of ga je helemaal los?In de werkplaats vind je alles wat je nodig hebt aanwezig om jouw plank helemaal naar eigen smaak te maken.

Share this post